Jon Bellion är en musiker, låtskrivare och producent från New York och har tidigare samarbetat med hiphop legenden och mentorn Eminem. Han var bland annat med och skrev refrängen på superhiten ”The Monster” som Eminem gjorde tillsammans med Rihanna, och han är även rösten bakom Zedds hitlåt ”Beautiful Now”. Men förra året blev det han själv som tog plats i rampljuset med sin egna singel “All Time Low”, en låt som snabbt klättrade på den amerikanska radiolistan.

Han beskrivs som en av de mest lovande artisterna just nu och låten ”All Time Low” som är skriven av sångaren själv har passerat mer än 35 miljoner streams på Spotify. I Sverige har Jon Bellion redan över 30 000 dagliga streams. ”All Time Low” var första singeln på hans senaste album ”The Human Condition” som gick rätt in Topp 5 på albumlistan i USA. Låten har redan nått stora framgångar på amerikansk radio där den är Topp 30 på Top 40 Radio i USA, adderad på bland annat KISS FM och Z100. ”All Time Low” spelas av över 100 amerikanska popradiostationer.

Under 2017 kommer Jon Bellion att åka med Twenty One Pilot på deras arenaturné i Nordamerika som sedan följs av en Europaturné. Den 19 mars 2017 gör Jon Bellion sitt första Sverigebesök när han spelar på Debaser Medis.