Nicki Minaj och Mike WiLL Made-It slog sig samma och släppte låten ”Black Barbies” som är en remix av Rae Sremmurd’s Spotify-etta ”Black Beatles”.

Nicki Minaj’s tolkning har redan nått över 5 miljoner streams på Soundcloud, över 2 miljoner streams på YouTube och har hyllats av medier så som Billboard, MTV och The Independent.

Rae Sremmurd tog hela världen med storm när de släppte låten “Black Beatles” som är en av de hetaste låtarna just nu. Låten har redan nått upp i över 130 miljoner streams på Spotify varav närmare 4 miljoner streams bara i Sverige. Videon till låten har även den visats över 130 miljoner gånger. Låten toppade Spotify-listan i Sverige och har även tagit första platsen på Spotify i 15 andra länder. ”Black Beatles” ligger just nu #1 på Billboard Hot 100 listan.

Tillsammans med låtens skapades också trenden med ”Mannequin Challenge”. Utmaningen har idag engagerat allt från världens största sportprofiler, såsom Cristiano Ronaldo och svenska fotbollslaget, till politiker som Hillary Clinton och Michelle Obama och världskändisar som Paul McCartney, Taylor Swift, Ellen DeGeneres och Beyoncé.