Panda Da Panda

Skånskklingande Thibo Girardon, är mer känd som Panda da Panda. Med sina ösiga electro-beats och självklara låttexter i kombination med hans minnesvärda liveshower, har han fått hans hängivna fanskara att växa. Debutalbumet ”Flaoua Paoua” släpptes 2013 och innehåller bland annat hiten ”Spegelen” som hittills streamats över 6 miljoner gånger på Spotify.

Artist, låtskrivare, producent, videokonstnär och känd för sina vilda scenshower. Nya albumet Den inre rymden (som är den del som ligger innanför månens bana) släpptes 13 april 2016. Det är första albumet utav två under 2016, med låtar som har blivit till sedan Flaoua Paoua. En av favoritraderna från albumet är enligt Thibo ”Jag ser en ensam liten gumma äta glass på en bänk. Jag ser en ensam äldre herre kryssa v75. Det är så det känns” som återfinns i låten “Så det känns.

”Koko” ft Dr. Alban är den senaste singeln från albumet och släpptes den 5 april. Så här kommenterar Thibo själv samarbetet:

– ”Det är sällan jag som Panda Da Panda är i studion med andra, då mina låtar bara blir till utefter mina känslor. Här krävdes dock en doktor för att låten skulle läka och bli hel”.

Albumet som släpps den 13 april kommer garanterat att gripa tag om lyssnaren med underhållande och känslofyllda texter. Precis den kombination som gör att Panda-världen inte liknar någonting annat.

Under våren och sommaren 2016 turnerar Panda Da Panda.

– ”Jag har testat några av låtarna live. Men extra kul framöver om publiken hört och tyckt om. Live är och har blitt en stor del i Panda Da Panda. Vi har en show som konstant är under utveckling och som alltid kommer att växa” berättar Thibo.