Den Grammisvinnande och guldsäljande producenttrion Teddybears, bestående av bröderna Jocke och Klas Åhlund och Patrik Arve, började sin musikaliska bana som en punk/HC-outfit och är idag etablerade superproducenter med samarbeten med bl.a Katy Perry, Giorgio Moroder, Iggy Pop, Madonna, Håkan Hellström och Robyn på CV:t.

I början av 2016 släpper  Teddybears sitt nya album Rock On. Bandet har skruvat upp sina retrofuturistiska reglage till max och har skapat en genreöverskridande hybrid av bastung dancehall, rock och elektroniskt. Albumet är inspelat under sessioner i Kingston, Stockholm och London och innehåller unika samarbeten med flera av Jamaicas giganter, bl.a. Beenie Man, Cutty Ranks och Ninja Man.

Rock On är den efterlängtade uppföljaren till 2010 års skolbildande album Devil´s Music och cementerar Teddybears som en av Sveriges absolut mest inflytelserika grupper. Bandet har också konsekvent använt sitt artisteri som en plattform för att föra fram sina politiska idéer om mänskliga rättigheter, mångfald, feminism och veganism.