Universal Music

Nyheter

Receptionist

Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker om att arbeta i en miljö med höga krav på service i en livlig miljö. Du är social, pigg, självgående, noggrann, flexibel, prestigelös och har ett utpräglat servicetänk. Du ser till att alltid ligga steget före i din planering och ser vad som behöver göras.

Du är företagets ansikte utåt, tar emot besökare och visar dem tillrätta. Du arbetar i en mobil telefonväxel där det ingår att koppla telefonsamtal inom arbetsplatsen och att beställa och anordna luncher, fika och möten. Du ordnar och beställer bud, tar hand om postsortering och har ansvar över konferensrummen samt assisterar vid event. Även beställning av kontorsmaterial ingår i arbetsuppgifterna. Uppdraget är en timanställning.

Tidigare flerårig erfarenhet av värdinna/guide/reseledarjobb är ett krav. Goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift, är ett krav. Tidigare utlandsarbete är meriterande.

Vi ställer väldigt höga krav på vår personal och erbjuder i gengäld en härlig gemenskap, ett spännande och roligt arbete med möjlighet att träffa nya människor varje dag, ta ansvar och hitta kreativa lösningar på problem.

Välkommen med din ansökan senast 4 maj 2018 till jobb@umusic.com