UNIVERSAL PRESENTERAR NEW TO U: NICK JONAS

Vem är han?
Den forna pojkbandsidolen som med sina bröder erövrade världen med gruppen The Jonas Brothers. Han är numera soloartist och han har redan nått framgångar med sin låt ”Jealous” som varit den mest spelade låten på radio i USA.

Hur startade allt?
Nick Jonas musikkarriär startade i tidig ålder tillsammans med sina bröder i gruppen The Jonas Brothers. Gruppen blev mycket populära och de vann årets ”Breakthrough Artist” 2009 på American Music Awards och samma år var de nominerade till en Amerikansk Grammy. Bandet har sålt över 8 miljoner album världen över. The Jonas Brothers bestämde sig för att ta ett uppehåll 2010 för att pröva sina vingar som soloartister och sen uppbrottet har Nick Jonas haft fullt upp med bland annat sidoprojektet Nick Jonas & the Administration, Musikaler som Les Miserables på West End i London samt hunnit medverka i en rad tv-serier, som till exempel Hawaii Five-O och Kingdom. Sedan 2014 har Nick gått tillbaka till att fokusera på sin musikkarriär, och i november förra året kom det självbetitlade debutalbumet ”Nick Jonas” ut.

Vad händer nu?
Nick är Sverigeaktuell med det soulinspirerade albumet ”Nick Jonas” där han har samarbetat med bland andra Angel Haze, Demi Lovato och svenske Erik Hassle. Nick har själv varit med och skrivit de flesta låtarna på albumet. Han kommer till Sverige nu över Alla Hjärtans Dag-helgen för att träffa sina fans och media. Nick är också aktuell i tv-serien Kingdom som visas på svenska TV12 varje lördag där han spelar MMA-fightern Nate Kulina.

PSST…
Om han var tvungen att välja en stad att bo i resten av sitt liv, så skulle han välja New York.

Kolla in videon till ”Jealous” här: http://po.st/NickJealous

Facebook: www.facebook.com/nickjonas
Instagram: http://instagram.com/nickjonas/
Twitter:https://twitter.com/nickjonas