Spinnup

Är du osignad artist? Vill du skicka din demo till Universal? Bli upptäckt via Spinnup!

Om du vill skicka in din musik till oss, vänd dig till vår distributionstjänst Spinnup. Du laddar upp din musik på hemsidan där du även kan skapa dig en profil och berätta mer om dig själv.

Spinnup har ett team scouter som alltid letar efter nästa stjärna. De ser till att ge artisterna feedback och lyssnar på nya släpp dagligen! De har alla en koppling till musik och musikbranschen – men är alla unika! Läs mer om Spinnups scouter.

Scouternas syfte är att hålla utkik efter nya, spännande talanger och lyckas man fånga deras uppmärksamhet kan man bli scoutad. Du kan också pusha din musik till våra olika scouter för öka dina chanser. Att bli scoutad innebär att du får scoutens stöd i att ta dig vidare och får hjälp med bl.a. management, produktion, promotion, etc. Scouten har i sin tur som mål att presentera artisterna till A&Rs på Universal Music.

Spinnup ger dig möjligheten att släppa din musik utan att behöva vara signad men med en chans att bli upptäckt av Universal Music!

Spinnup – En distributionstjänst från Universal Music
Spinnup är en digital distributionstjänst för osignade artister, skapad av Universal Music. Via Spinnup får man ut sin musik till de största digitala affärerna, så som Spotify, iTunes, WiMP, etc, och som artist så behåller man alla rättigheter till sin musik och 100% royalties. Dessutom finns det ett gäng talangscouter i tjänsten som lyssnar på all musik och ger feedback. Scouterna har en direkt länk till Universal Music vilket innebär en unik chans att bli upptäckt av världens största musikbolag! Läs mer och registrera dig på Spinnup.