UNIVERSAL MUSIC PRESENTERAR NEW TO U: HAILEE STEINFELD

Vem är hon?
Hailee Steinfeld är den 18-åriga amerikanska sångerskan som nyligen släppte sin första singel ”Love Myself”. Singeln hyllas av bland annat Entertainment Weekly, MTV och Billboard som kallade låten en “Self-Empowering First Single”. ”Love Myself” har spelats över 5 miljoner gånger på Spotify och är den första singeln på hennes kommande debutalbum.

Hur började allt?
Hailee Steinfeld slog igenom i Hollywood som 13-åring, då hon 2010 medverkade i filmen True Grit och blev Oscarsnominerad för sin insats. Efter att även ha visat upp sina vokala talanger i filmen Pitch Perfect 2, signerade Hailee i maj ett skivkontrakt med Republic Records och har arbetat mer med musiken sedan dess. Hon har också bland annat spelat in en akustisk cover av Jessie J’s ”Flashlight”.

Vad händer nu?
Tillsammans med den svenska producentduon Mattman & Robin och låtskribenterna Julia Michaels & Justin Tranter, arbetar Hailee med sitt debutalbum som släpps senare under året. Hon är också aktuell i videon till Taylor Swifts ”Bad Blood” och kommer att spela i den tredje Pitch Perfect-filmen år 2017.

Psst!
Visste du att Hailee Steinfeld även har spelat in en akustisk cover av ”Stitches” tillsammans med Shawn Mendes?
Kolla in den här!
https://www.youtube.com/watch?v=TObtwHlfLFk

Kolla in videon till ”Love Myself” här: https://www.youtube.com/watch?v=bMpFmHSgC4Q

Facebook: https://www.facebook.com/haileesteinfeld?fref=ts
Instagram: https://instagram.com/haileesteinfeld/
Twitter: https://twitter.com/haileesteinfeld