UNIVERSAL MUSIC PRESENTERAR NEW TO U: HAYDEN JAMES

Vem är han?
Australiensiska Sing-Songwritern och producenten Hayden James är det nya stjärnskottet som slagit stort med låten ”Something About You”. Låten har streamats över 13 miljoner gånger på Spotify och videon har visats sammanlagt mer än 5,5 miljoner gånger på Youtube. Låten har legat topp 5:a på iTunes i 6 länder världen över och musikbloggen Idolator skrev “Brooding, multi-layered sonic adventure” om låten.

Hur startade allt?
Hayden James slog igenom 2013 med låten ”Permission To Land” som var den mest bloggade låten på Hypem och den efterföljande EP:n ”Hayden James” hyllades av australiensk media och han följde med den amerikanska electro-duon Odesza på turné. Det stora genombrottet kom förra året med ”Something About You” och det har lett till att Hayden spelat på de stora festivalerna med bland annat besök på Coachella och Speldor tidigare i år.

Vad händer nu?
Hayden kommer från en USA-turné nu i våras, och framöver så kommer han bland annat spela på Reading & Leeds festivalerna, Lollapaloza i Berlin, och närmast Way out West i Göteborg den 14 augusti. Han spelar på Bananpiren klockan 00.10 nu på fredag under Way out West

PSST..
Visste du att hans vänner i Odesza nyligen gjorde en remix på ”Something About You”? Låten gick upp som #1 på hypem med över 1,2 miljoner streams!

Facebook: https://www.facebook.com/haydenjamesartist 
Instagram:https://instagram.com/haydenj_music/
Twitter: https://twitter.com/haydenj_music