UNIVERSAL MUSIC PRESENTERAR NEW TO U: KSI

Vem är han?
KSI, eller Olajide “JJ” Olatunji, är den engelska Youtube-stjärnan som fått över 2,1 miljarder (!) views på Youtube och som jämförts med svenska PewDiePie. Han har nu allt mer börjat fokuserat på musiken, och har redan släppt singlarna ”Lamborghini” och ”Keep Up” med rapartisten JME. Singlarna har redan fått flera miljoner spelningar på Youtube och även på Spotify.

Hur började allt?
KSI började lägga upp klipp på Youtube 2008 där han kommenterade olika spel, och fick snabbt en stor följarskara med idag över 11 miljoner prenumeranter. Han började musikkarriären 2011, då han gjorde en låt som hette ”Heskey Time”, med ett klipp av fotbollsspelaren Emile Heskey som missar flertalet chanser i FIFA. Första singeln som soloartist kom 2015, med ”Lamborgini” som bl a låg topp 40 i UK.

Vad händer nu?
KSI ska spela i en film med namnet ”Laid In America” som släpps nästa år och som kommer medverkas av andra Youtube-kändisar. Han fortsätter lägga upp klipp och satsar samtidigt på musiken.

PSST!
Visste du att KSI även har släppt en bok? ”KSI – I Am A Bellend” heter den, som bl a handlar om hans framgångssaga och hur man lyckas på Youtube.

Youtube: @ksi
Facebook:@KSIOlajideBT
Instagram: @therealksi