UNIVERSAL PRESENTERAR NEW TO U: JOHN MAMANN

 

– Vem är han?

John Mamann är marockanske sångaren och låtskrivaren som med sommarhiten ”Love Life” slog igenom förra året. I sommar kommer han till Rix FM Festival i Göteborg!

– Hur startade allt?

Som 18-åring bestämde sig John Mamann för att flytta till Kanada och därefter USA för att börja jobba på sin musikkarriär! Hans pappa, som själv är en framgångsrik musiker och sångare hade ett stort inflytande på sin son och inspirerade honom till att satsa på musiken. Idag förklarar John att han inte vet vad han annars skulle gjort. ”I love music and I love sharing it!”

Med sina erfarenheter från utlandet återvände han till Frankrike år 2010 med mycket ny kunskap om branschen. Väl hemma blev John Mamann framgångsrik framförallt som låtskrivare och producent åt andra, men även som artist! 2010 släppte han sitt eget debutalbum ”Mister Joe” och året därefter sitt andra album ”Joe Mamann”.

Genombrottet för John kom med det tredje albumsläppet som innehåller singeln ”Love Life” – en av sommarens bästa låtar! I låten sjunger han tillsammans med den portugisiska sångerskan Kika och den har spelats flitigt på både fransk och internationell radio.

– Vad händer nu?

John Mamann kommer till Rix FM Festivalen i Göteborg den 17e augusti – missa inte!

– Psst…

John beskriver sig själv som ”… a singer-songwriter who loves life & doesn’t ask many questions”. Härligt… inte sant?

Följ John Mamann här:

Twitter- https://twitter.com/JohnMamann

Instagram – http://instagram.com/johnmamann

Hemsida – http://www.johnmamann.com/

och lyssna på Love Life på Spotify! John Mamann – Love Life