UNIVERSAL PRESENTERAR NEW TO U: JULIAS MOON

Vilka är dom?
Julias Moon som består av sångaren Louis Samson, bassisten Nicolai Gabold och keytarristen/producenten Oliver Kincaid är Danmarks nya pophopp som gjort succé i hemlandet med sin mix av retroflörtande 80’s electropop och nutida R’nB. Trions låt ”Lipstick Lies” var sommarens stora radiohit i Danmark och låten har streamats närmare 4,5 miljoner gånger på Spotify och sålt dubbelplatina. Nya singeln ”Palace” gick direkt in på Spotifys Topp10 och klättrade högst upp på iTunes i Danmark.

Hur startade allt?
För killarna i Julias Moon började allting med när sångarens Louis Samsons planer om ett soloprojekt istället resulterade i en grupp när han träffade bassisten Nicolai Gabold. Tillsammans började de skriva och producera musik och 2013 skrev de låten ”Bay”. Gruppens tredje medlem, Oliver Kincaid anslöt kort därefter då Nicolai berättat om Louis och sagt: ”Jag vet att du har andra planer, men du måste lyssna på sångaren (Louis), jag har aldrig hört en röst som hans innan”. Där började deras resa som hittills har gått spikrakt uppåt.

Vad händer nu?
Julias Moon har haft ett fullspäckat schema och de har bland annat turnérat med den brittiska gruppen Jungle ,som nyligen besökte Sverige med spelningar i Stockholm och Lund. Den 27 mars spelar de på finalen av danska X-factor som beräknas få över 2 miljoner tittare och i april spelar de inför ett utsålt Vega. Sommaren blir inte mycket lugnare då de redan bokat in 18(!) festivalspelningar.

PSST…
Om bandet fick välja ett ”all-star” band de skulle se på en festival så skulle de vilja se Mick Jagger och Chris Brown tillsammans med Earth, Wind & Fire!

Kolla in videon till Lipstick Lies här: https://www.youtube.com/watch?v=cgl7chRdGHU

Facebook: https://www.facebook.com/juliasmoonmusic
Instagram: https://instagram.com/juliasmoon
Twitter: https://twitter.com/juliasmoon