UNIVERSAL PRESENTERAR NEW TO U: NATALIE LA ROSE

Vem är hon?
Natalie La Rose är 24åriga sångerskan som klättrar på topplistorna i USA med låten ”Somebody” tillsammans med RnB-stjärnan Jeremih. På Youtube har videon visats över 1,4 miljoner gånger och den har även slagit sig in på Billboards Hot 100, där den i dagsläget ligger på en topp 40 placering.

Hur startade allt?
Natalie är uppvuxen i Amsterdam men flyttade till Los Angeles som 20-åring för att följa sin dröm om att bli en sångerska och dansare. Det var den platinumsäljande superstjärnan Flo Rida som gav Natalie sin stora chans då han imponerades av henne självsäkerhet när de träffades på en fest 2011. Detta resulterade i att Flo Rida bjöd in Natalie till sin studio och hon fick följa med honom på hans världsturné. 2013 skrev hon skivkontrakt med Republic Records och där startade hennes solokarriär.

Vad händer nu?
Förutom aktuella singeln ”Somebody”  så jobbar hon på sitt debutalbum som släpps senare i år.

PSST…
Visste du att Natalie La Rose är ett stort fan av 80-tals musik? Kanske inte så svårt att gissa sig till eftersom en stor del av låten ”Somebody” är inspirerad av Whitney Houston’s ”I Wanna Dance With Somebody”. Låten har även influenser av LMFAO’s hit ”Shots”.

Kolla in den officiella videon till ”Somebody här: https://www.youtube.com/watch?v=8zqdo_Umd5c

Facebook: https://www.facebook.com/NatalieLaRoseMusic
Instagram:
https://instagram.com/NatalieLaRose/ 
Twitter:
https://twitter.com/natalie_la_rose