Ylvis släpper nya låtar och skriver kontrakt med Universal Music

Ett år efter att världssuccén ”The Fox (What Does The Fox Say?)” är nu komikerduon Ylvis, bestående av bröderna Bård Ylvisåker och Vegard Ylvisåker tillbaka. Nya singeln ”Truckers Hitch” släpps 16 september och är producerad av Stargate.

Den nya singeln ”Truckers Hitch” är producerad av Stargate (Beyoncé, Rihanna) och släpps i samband med den norska säsongspremiären av ”Ikveld med YLVIS LIVE” den 16 september. Under hösten kommer duon att släppa totalt 8 nya låtar.

Programmet ”Ikveld med YLVIS LIVE” kommer att sändas i Sverige på Kanal 5, torsdagar klockan 22.00, med premiär den 18 september.

“Truckers Hitch” är Ylvis första release via Universal Music. Bandet var i Stockholm tidigare i veckan för att skriva kontrakt med Universal Music Nordic.

– Fantastiskt kul och hedrande att Bård och Vegard valt Universal Music och vårt sett att se på Norden som en marknad, säger Per Sundin, Managing Director, Universal Music Sweden and SVP Nordic Region.

Ylvis slog igenom internationellt förra året med ”The Fox (What Does The Fox Say?)” som i dagsläget har 450 miljoner views på YouTube.

Följ Ylvis på Spotify
www.ylvis.com
www.facebook.com/ylvis