Deskside Support Technician

Började du din IT-karriär för ett par år sedan och strävar efter att nu fortsätta utvecklas i branschen? Gillar du att agera spindeln i nätet och hjälpa dina kollegor med både högt och lågt, där ingen dag är den andra lik? Då är Universal Music rätt ställe för dig.

 

Din vardag

Som ”Deskside Support Technician” på Universal Music kommer du främst jobba med att ge service och support till användarna men också med uppgifter som rör server och nätverk. En vanlig dag kan bestå av allt ifrån att installera upp en PC/Mac till en ny användare, säkerhetskopiera och sätta upp en ny iPhone, hjälpa till med ljud & bild i ett av konferensrummen eller på plats hjälpa en användare som har problem med utskrifter. Tillsammans med Global IT-teamet drivs också alltid olika projekt så du kommer ha daglig kontakt med utlandet.

Vidare kommer du få jobba med enklare administration av företagets servers, nätverk och skrivare och tillsammans med de globala IT-teamen säkerställa driften i det globala nätverket och dess kommunikationslinor.

 

Vem är du?

Jobbet passar dig som har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller avslutade en utbildning till IT- och nätverkstekniker för något/några år sedan. Du trivs med att ge support till andra människor och motiveras av problemlösning samtidigt som din pedagogiska sida gör det lätt att förklara för användarna på ett begripligt sätt. Jobbet kräver en stor grad av flexibilitet och service är i fokus då det är en snabb och rörlig miljö.

Önskvärd kompetens inom:

  • Windows 2016 Server inklusive Active Directory
  • Apples Mac OS
  • Windows10
  • Microsoft Office365
  • Domänhantering
  • Teknisk kännedom om iPhone/Android telefoner
  • Intresse för IT-säkerhet
  • Bekväm med engelska i tal och skrift

 

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Vendela Bennström (vendela.bennstrom@wiseit.se) eller Maria Legerius (maria.legerius@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Ansök