TÄVLINGSREGLER

ABBA – Voyage Anniversary Valentines Competition
TÄVLINGSREGLER/OFFICAL RULES

 1. ABBA – Voyage Anniversary Valentines Competition
  Dessa tävlingsregler gäller deltagandet i tävlingen ”ABBA – Voyage Anniversary Valentines Competition” som administreras av Universal Music.
 2. Arrangör
  Universal Music AB, Box 55777 11483 Stockholm, med organisationsnummer 556024–9566 (”Universal Music”) ansvarar för tävlingen och behandlingen av personuppgifter. Om du har några frågor om tävlingen är du välkommen att kontakta oss via tavling.sweden@umusic.com.
 3. Behörig att delta i tävlingen
  Tävlingsdeltagare ska vara 18 år och vara bosatt i Stockholm. Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsregler, allmänna tävlingsvillkor och att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy. För att kunna utse och kontakta en vinnare behöver vi namn, efternamn och e-postadress.
 4. Tävlingsperiod
  Tävlingen börjar 14 februari 2023 och pågår till och med 21 februari 2023 kl. 23:59. Endast bidrag inlämnade innan tävlingsperiodens slut är med i tävlingen.
 5. Så här gör du
  Du registrerar ditt namn och din e-postadress på hemsidan. Du kan endast tävla en gång.
 6. Pris
  Pris består av två biljetter till ABBA Voyage Anniversary Show i London den 27 maj 2023, tur och retur flygbiljetter för två personer samt hotellrum för 1 natt. Det kommer endast utses en vinnare. Universal förbehåller sig att byta ut priset till ett pris med liknande värde. Transfer och mat ingår ej i priset. Vinnaren står själv för alla kostnader och utgifter i samband med priset.

  Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

 7. Utseende av vinnare
  Vinnaren utses genom lottning.

  Vinnaren kommer att bli kontaktad via e-post så snart som möjligt efter att tävlingen avgjorts och kan komma att tillkännages med för och efternamn på sociala medier som administreras av Universal Music.